Заявете безплатен тест у дома в гр. София

Ние знаем, че избирането на нов помощник у дома може да е труден процес, особено при наличието на толкова много марки и модели роботи, предлагани от най-различни фирми.

За да ви улесним и за да се уверите, че MClimate Maya и MClimate Betty са правилните роботи за Вас, предлагаме напълно безплатна демонстрация на живо в дома Ви! Нашият екип ще дойде на удобен за Вас адрес, в удобен ден и час, и с удоволствие ще Ви демонстрира как се справя роботът в реална среда, какви са неговите  фукнции и предимства.

Демонстрацията не е обвързана с покупка и не отменя възможността за връщане на стоката в 14-дневен срок. Няма никакви скрити условия, такси или задължения. Демонстрацията трае от 15 до 40 минути по Ваше усмотрение. По време на демонстацията можете да питате нашия представител всичко, което не Ви е ясно.

Можете да заявите и едновременна демонстрация на Betty и Maya.

Нека Ви покажем колко по-приятен е животът с нашите помощници Betty и Maya сега!
Можете да направите заявки от следните линкове:

Ако не сте от София, но желаете да тествате продуктите ни преди покупка, моля, свържете се с нас на националния ни телефон 0800 3 1010 и ние ще Ви асистираме с повече информация как можете да наемете продуктите ни срещу обезопасителен депозит.

Сравнение на продукти