Видове плащания

Предлагаме следните начини за заплащане на поръчаните от Вас продукти:

  1. Плащане при доставка (Наложен платеж):
    Това е един от най-предпочитаните методи за плащане в България при онлайн поръчки на стоки. При него, дължимата сума се заплаща директно на куриера в брой при доставка на поръчаните продукти.
  2. Онлайн плащане с кредитна или дебитна карта: Плащане с дебитна или кредитна карта Master Card или Visa. Плащането се извършва авансово, със завършване на поръчката на нашия сайт. При получаване на стоката не е необходимо никакво плащане на куриера.
  3. Разсрочено: Лесно и удобно онлайн кандидатстване с BNP Paribas директно през нашия сайт. MClimate предлага на своите клиенти бърз и лесен начин да закупят желаната от тях стока на изплащане от БНП Париба с различни периоди на разсрочване. Като наш клиент, Вие можете да изберете подходящ план за разсрочено плащане, съобразен изцяло с Вашите нужди.

Ако се затруднявате да намерите отговор на въпросите си, не се колебайте да ни се обадите на безплатния за Вас телефон 0800 3 10 10 или да ни пишете на info@mclimate.bg, или на нашите социални профили във Facebook & Instagram.

Доставка

MClimate предлага на своите клиенти безплатна доставка на всички свои продукти, до всяка точка на страната. Доставките се извършват от куриерска фирма Спийди, като можете да изберете между доставка до офис или на посочен адрес. При желание, можем да изпълним Вашата поръчка и с друга куриерска фирма, като в такъв случай цената за доставка се начислява на клиента спрямо ценовата листа на куриерската фирма.Ако сте заявили метод на плащане „Наложен платеж“, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на стоката. В такъв случай, моля запазете издадения от куриера касов бон.

Условия за безплатна доставка в България:

  • Доставката се извършва от куриерска фирма "Спиди АД" до техен офис, посочен от потребителя по време на поръчка.
  • Доставката не е безплатна по време на масови намаления, тип „Черен петък/Умна събота“, освен ако в страницата на продукта не е упоменато.
  • MClimate България ще Ви уведомят по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на Вашата поръчка.
  • При невъзможност да изпълним поръчката Ви поради липса на продукта в наш склад, ще Ви информираме с телефонно обаждане и/или e-mail.

 

Срокове:


Поръчаните продукти се доставят в рамките на 24 часа, с изключение на местата, които не се обслужват по график от куриерска фирма Спиди. Справка за графика на обслужване на населено място може да направите тук.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници, по време на кампании или промоции.
Поръчки направени в работен ден след 15:00 часа започват да се обработват на следващия ден.
Поръчки направени след 15:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди почивни) или в почивен или празничен ден, започва да се обработва след 09:00 часа в понеделник (или в първия работен ден, след 09:00 часа).
В случай на непредвидени обстоятелства, поради които може да възникне забавяне в посочените срокове за доставка, ще бъдете уведомени от наш сътрудник.
MClimate не носи отговорност, в случай че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.
При изпращане на продукт за извършване на гаранционен ремонт, всички такси по транспорта се поемат от MClimate.
При връщане или замяна на стока, таксата за доставка се поема от клиента.

Ако желаете да поръчате за доставка в чужбина, моля, поръчайте от международния ни уебсайт https://mclimate.eu

Сравнение на продукти