Връщане в 14-дневен срок

Ние от MClimate предоставяме на всички наши клиенти 14-дневен срок, през който могат да използват своето устройство и да го върнат (или заменят), ако то не удовлетворява техните очаквания.

Условия за пълно възстановяване на сума при връщане на продукт в 14-дневен срок:

  • Моля, запазете продукта в търговски вид. По продукта не трябва да има следи от употреба, наранявания, надрасквания и т.н. Моля, запазете продукта с всички защитни покрития, с които е доставен.
  • Запазете оригиналната опаковка, пликове и разделители в кутията. Няма нужда да запазвате книжката с "Потребителски инструкции" в търговски вид.
  • Уверете се, че в кутията се съдържа всичко, което сте получили заедно с продукта, включително: дистанционно, захранване, захранваща станция, четки, резервни четки и филтри, контейнер за отпадъци и т.н. Пълен списък на съдържанието на кутията можете да намерите на страницата на съответния продукт.
  • Възстановената сума се получава по българска банкова сметка на поръчалия. Излъчването на паричния превод се извършва до 1 работен ден след получаването на стоката, за да може наш представител да направи оценка на уреда. В случай, че сте заплатили с дебитна/кредитна карта, ние директно ще възстановим сумата в картата Ви.

Ако искате да се възползвате от правото си на връщане, моля, обадете ни се на безплатния за вас телефон 0800 3 10 10 или ни пишете на info@mclimate.bg

Сравнение на продукти