Защо да избера MClimate България?

Ние сме MClimate или Мелиса Клаймът АД и стартирахме през 2014-та година с една единствена цел - да направим дома Ви по-умен.
Основателите на компанията - Любомир Янчев, Благовест Димитров, Милан Стефанов и Цвятко Събев започват в малък офис да разработват първото устройство на компанията - Melissa, която преобръща представите за удобство и енергоспестяване, като превръща всеки климатик в смарт устройство. Многото положен труд в разработката на Melissa се отплаща и компанията ни започва да изнася продукция за Скандинавските страни, тъй като по това време пазарът в България все още не е достатъчно узрял за подобни умни решения за дома.
През годините разработихме и други продукти, които произвеждаме в България - Bobbie (умен контролер за бойлери), Vicki (умна термостатна глава за радиатори) и други. А една от целите на компанията за 2019г. е да увеличи портфолиото си до 20 продукта до края на годината. (това след месец ще е излишно, сложете друг краен срок)
Продуктите на MClimate успяват да достигнат десетки хиляди потребители в над 50 страни в цял свят. Ние си партнираме с телекомуникационни компании, енерго-разпределителни дружества в Швеция, Австралия, Норвегия, както и с водоснабдителни компании във Франция, Германия и Португалия.
През 2018г. решихме отново да се обърнем към Българският пазар, предлагайки висококачествени продукти, които са по-разпознаваеми от нашето стандартно портфолио. Лансирахме на пазара нашия робот прахосмукачка Maya, която достигна до хиляди български домакинства и се превърна във верен помощник! През 2019г. представихме на българския пазар и Betty - робот за чистене на бани и прозорци.

 

Но каква е причината да изберете нас пред други български и китайски търговци
1. На пазара сме от 2014г.
2. Работим с големи партньори в чужбина - telecoms, utilities, etc.
3. Имаме сервиз в България, който обслужва клиентите ни от цял свят.
4. Имаме български екип - програмисти, хардуерни инженери, дизайнери и т.н.
5. Произвеждаме в България голяма част от продуктите си, създавайки работни места.
6. Подхранваме Българската икономика, предлагайки по цял свят smart home продукти, голяма част от които произведени в България
„Защо да не купя подобен продукт от Aliexpress например?“
Ние Ви даваме 3 причини да не изберете непроверен китайски продукт:
1. Време за доставка - Обикновено, ако поръчате продукт от Китай, доставката отнема 20-30 дни.
2. Митническо освобождаване - Ако обичате да се редите на опашки в Агенция Митници, да губите време в освобождаване на пратки, изваждане на EORI номер, допълнително заплащане на ДДС и мито, то може би наистина трябва да изберете китайска фирма пред българска.
3. Гаранционно обслужване - Ако нещо се случи с Вашия продукт, то трябва да се свържете с компания/физ. лице на хиляди километри от Вас. Никога няма да Ви изпратят чисто нов продукт, но с радост ще Ви изпратят резервни части, които ще трябва да изчакате 20-30 дни, а после сами да отремонтирате.

 

Сравнение на продукти